Hjärtstartare i Brf Vinkremlan

Föreningens nya hjärtstartare är nu driftsatt och sitter utomhus på väggen intill entrén till Planetvägen 135. Detta är lägenhetshuset bredvid föreningslokalen. Denna hjärtstartare är tillgänglig dygnet runt och för alla som behöver den. Det innebär även att hjärtstartaren nu är registrerad på Hjärtstartarregistret som ägs Svenska rådet för hjärt-lungräddning (HLR-rådet). Via Hjärtstartarregistret blir den synlig för både livräddare och larmcentral på hemsidan och via appen SMS-livräddare. Om ett hjärtstopp inträffat i närheten kan larmcentralen dirigera en livräddare till platsen för att hämta hjärtstartaren.

Skulle Du upptäcka något fel med hjärtstartaren får Du gärna höra av Dig omgående till styrelsen på mail eller telefon.

Mail: styrelsen@vinkremlan.se
Telefon: 070-813 95 51

Bild: Pixabay.com